Maksi Paltolar Nasıl Giyilir?



Soğuk kış günlerinin en önemli parçası paltolar. Dizin altına kadar inen hatta ayak bileklerine kadar uzanan maksi paltolar bu sezon radarımızda. Hatta bu tarz paltoları gardırobunuza dahil etmenin tam zamanı! Bu parçalar havalı durduğu kadar sıcak da hissettiriyor. Farklı kalıp, doku, desen ve renklerde karşımıza çıkan paltolar her tarza da ayak uydurabiliyor. Tabii ki de bu parçaları giyerken bazı dikkat etmeniz gereken püf noktalar var. Uzun kesimli olmasından dolayı kısa boyluların model seçimi yaparken dikkatli olması lazım. Mesela çok uzun boylu değilseniz bedeninize kalıp olarak oturan bir model tercih etmelisiniz. Bu parçaları günlük hayatınıza rahatça adapte edebilirsiniz.

Günlük Spor Tercihler

 

Sakin renklerde tercih edeceğin bir maksi paltoyu, jean veya kumaş pantolon ile bir araya getirerek kombinleyin. Bu ikiliyi de spor ayakkabı veya botla tamamlayarak günlük hem rahat hem de cool bir stil oluşturabilirsin. İlk defa böyle bir palto alacaksan günlük stiline uyan ve risksiz bir renge sahip olanı almanda fayda var.

Klasik Görünümler

 

Klasikten vazgeçmek istemiyor ama tarzını da tam olarak yansıtabileceğin modelde bir parça mı arıyorsun? Beyaz, bej ve toprak tonları tam da bu noktada kurtarıcın olmaya geliyor. Klasik ve modern bir görünüm için bu renklerde bir palto ve topuklu ayakkabı yeterli olacak. Bu sayede kombinini gündüzden geceye de kolaylıkla taşıyabilirsin.

Renkli Takım Oyunu

 

Artık renklerin yazı kışı kalmadı diyebilirim. Her renk her sezon kullanılır oldu. Canlı renkler bu sene kış aylarında da ön planda. Maksi paltonu bu canlı renklerde tercih ederek dikkatleri üzerine çekebilirsin. Ayrıca güzel bir pantolon takımla da bu görünümünü destekleyebilirsin. Farklı görünmek istiyorsan bu tarz bir kombin tam da sana göre olacak. Hem şık hem de renkli adeta güzel bir takım oyunu.

Lise Yıllarına Dönüş

 

Eteklerle hem günlük hem de klasik şık bir stil yaratabilirsin. Bu tarz bir kombin oluştururken paltonun düğmelerini açık bırakarak cool görün. Hailey Bieber gibi pileli mini eteğini, loafer ve kazakla kombinleyerek lise günlerine geri dönebilirsiniz. “Yok ben paltomla daha şık bir kombin yaratmak istiyorum” diyorsan Lily Collins’in tercihi hem klasik bir etek kombini hem de oldukça şık.